Friday, July 21, 2017

Selamat Kembali

Assalamualaikum..

Selamat kembali kepada diri sendiri..hehe
Dah lama sebenarnya ada keinginan untuk kembali berblog.. tapi tertangguh jer.. tak jumpa masa yg terluang. ataupun kiter yg tak pandai arrange masa..huhu

Sampaila semalam kat facebook Kak Nora  bercerita tentang blog dia yg dah hampir 13 thn.. lamakan?? Kak Nora la yg ajar kiter mcm mana nk create blog.~thanks k nora.~ Ada pulak Kak Tini comment yg dia suka baca kisah travel kiter.. wahhhh... ~TERINSPIRASI~..

tup..tup.. kita sign in kembali di sini..nasib baik ingat password.

Semoga kiter istiqomah..

Last post kiter tahun 2014, pasal perjalanan umrah kiter. Hampir 3 thn tinggalkn blog nie. Sampai tadi masa sign in ada satu draft yg belum publish and kiter dah terlupa yang kiter pernah tulis pasal tajuk tue.

2014-2017... Alhamdullilah masih diberi umur utk terus menikmati hidup. Banyak yg dah mengubah hidup kiter...
2014
SOLO

Trip London-Istanbul

2014
BERTUNANG
Yeayyy...i'm engaged...

2014
BERKAHWIN

Berdebar sebelum akad nikah
Gedik lepas akad nikah...haha

2015
BERDUA

2015
BERDUA + ONE
Eh tak nampak perut ye?? Time nie tengah mabuk teruk. Doc ckp kalo pergi bercuti mungkin hilang mabuk. Dan doc tue sangat tepat. Balik bercuti kiter sihat..
November 2015
Ibu kepada Nor Aisyah Faqihah

Fresh from the oven.
2016
BERTIGA
Raya 2016.. raya tahun nie gambar bakal menyusul dlm update akan dtg

2017
 MASIH BERTIGA...ALHAMDULLILAH
Raya 2017: Aisyah dah setahun 8 bulan

Banyak yang bole dikongsi.. Insyaallah.. kita akan cuba kutip setiap kenangan utk di blog kan..

Lagi sekali.. moga kiter istiqomah..dan dipanjangkan umur

amin..

Jumpa lagi.. xoxo. 


3 comments:

  1. Yeayyy!! Welcome back! comelnya aisyah .. Moga kita terus istiqamah insyaAllah.. :)

    ReplyDelete
  2. Ever wanted to get free Twitter Re-tweets?
    Did you know that you can get them AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FREE by registering on Like 4 Like?

    ReplyDelete
  3. Suka baca entri Perth. Seriuss best. Alhamdulillah. Dah kembali menulis πŸ–’πŸ–’πŸ–’

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...